Prvi Karlovački

Nezavisna lista Borošić podržala kandidatkinju HDZ-a Martinu Furdek Hajdin, koga će podržati za gradonačelnika još ne otkrivaju

Autor: Branko Obradović

01.05.2021

Politika

Priopćenje Nezavisne liste Borošić

Priopćenje donosimo u cjelosti.

Poštovani,

podržani na inicijativu velikog broja mladih i branitelja, želja nam je i u našem budućem političkom angažmanu, sve ono što smo prezentirali u dosadašnjoj kampanji.

Istaknut ćemo neke od programskih vrijednosti koje slijedimo i za koje ćemo se boriti: poštivanje branitelja, nikad zaboraviti Domovinski rat, zaustaviti iseljavanje mladih, obnoviti demografsku sliku županije, gospodarski rast.

Promatrajući sadašnju političku scenu, donijeli smo odluku zajedno da ne želimo učestvovati u ovoj “šaradi”od političke demokratske svakodnevnice.

Odbacujemo mogućnost sudjelovanja u kampanji i biti dio ovakve oporbe i njihovog “programa bez programa”. Vrijedi  se politički angažirati, ali ne na trenutnoj političkoj sceni.

Politike se moraju pročistiti  te pokazati volju za promjenom koju građani trebaju, a kako vidite tu sudjeluju interesne politike koje su i dovele do ovakve situacije.

Naš rad će biti i te kako vidljiv u narednom periodu.

Oporba na desnici je satkana od bivših istrošenih članova vladajućih i zalutalih zalutalim osobama koji su trebali popuniti mjesta na listi.

Upravo zbog takve lažne oporbe koju predvode bivši članovi HDZ-a  koji su danas progledali i iz osobnih interesa i neprolaznosti u njihovoj dugogodišnjoj stranci postaju oporbeni “žetončići”.

Iz svega navedenog podržavamo kandidatkinju Martinu Furdek Hajdin i njezin tim jer su u ovom “šušuru” oporbene desnice i centra, a i vidljive takozvane ljevice jedina staložena i dokazana ekipa.

Sto se tiče grada i kandidata za gradonačelnika te timova pratit ćemo nadalje predstavljanje programa te odlučiti kome ćemo dati naše povjerenje.

Pozivamo sve da izađu 16. svibnja (nedjelja) i ne nasjedaju na lažne i probuđene ” instant” domoljube, čast pojedinim izuzecima.

 

SVE ZA HRVATSKU I DOM!

Nezavisna lista Borošić