Prvi Karlovački

Neoprezni vozač kod Slunja ozlijedio šest osoba, jedna u životnoj opasnosti

15.08.2019

Crna kronika

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Od navedenih događaja policijski službenik u OKC-u, Anton Švinger izdvojio je sljedeće.

Jučer u 23.30 sati, na državnoj cesti D-1, u naselju Donji Nikšić, grad Slunj, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom slovenskih registarskih oznaka upravljao je 35-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je, uslijed neprilagođene brzine, u zavoju prešao na prometnu traku namijenjenu prometu vozila iz suprotnog smjera, gdje je vozilom udario u osobni automobil hrvatskih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 35-godišnja državljanka Hrvatske.

U prometnoj nesreći pet osoba je zadobilo lake tjelesne ozljede, dok je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život. Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 35-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine biti će podnesena kaznena prijava.