Gradske organizacije HNS-a Karlovca i Duge Rese

Neka se nikad ne zaboravi i više nikad ne ponovi!

VIŠE IZ RUBRIKE

Poštovanje i zahvalnost prema žrtvama Domovinskog rata

Priopćenja Gradskih organizacija HNS-a Karlovac i Duga Resa povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata.

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje izaslanstvo Gradske organizacije HNS-a Grada Karlovca predvođeno predsjednikom Jurajem Marasom, zapalilo je lampione kod spomen-obilježja u Škabrnji i Slunju koji je okupiran 16. studenoga 1991. godine i izrazilo duboko poštovanje i zahvalnost prema svim žrtvama Domovinskog rata.

-Prema svima onima koji su svoju žrtvu utkali u našu slobodu i budućnost. Neka se nikad ne zaboravi i više nikad ne ponovi, poručili su.

Uoči Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, predsjedništvo i članovi Hrvatske narodne stranke dugoreške Gradske organizacije predvođeni predsjednikom Draženom Benkovićem organizirali su također paljenje lampiona u svom gradu, u centru Duge Rese.

- Ovdje smo da izrazimo duboko poštovanje i zahvalnost prema svim žrtvama Domovinskog rata. Prema svima onima koji su svoju žrtvu utkali u našu slobodu i budućnost, a koju mi  kao da ponekad, vraćajući se stalno u prošlost, trudimo se odbaciti. Njihova žrtva mora biti naša obveza da ne živeći prošlost, gradimo budućnost kakvu su i oni sanjali. Jedino tako žrtva Vukovara, Škabrnje i svih stradalih u Domovinskom ratu ima smisla, kazali su u svom priopćenju. Vječna slava i hvala im!