Prvi Karlovački

Nedozvoljena uporaba osobnih podataka

Autor: Branko Obradović

10.02.2021

Crna kronika

Oštetio retrovizore na autobusima

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Ogulinu i Dugoj Resi i dvije prometne nesreće od kojih jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Glasnogovornica andreja Lenard izdvojila je sljedeće.

Noću s 8. na 9. veljače nepoznati počinitelj je na autobusnom kolodvoru u Ogulinu oštetio retrovizore na tri autobusa. Materijalna šteta je veća od 6000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 58-godišnjaka da je nepoznati počinitelj u šumskom predjelu na području općine Saborsko srušio tri lovačke čeke. Materijalna šteta veća je od 30.000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 61-godišnjaka da je nepoznati počinitelj u prosincu prošle godine na njegovo ime otvorio dvije pretplate za korištenje mobitela i oštetio ga za nekoliko tisuća kuna. Policija provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja i otkrio počinitelj.