U srijedu ponovo na repertoaru predstava "SEMAFOR"

Nastavak suradnje Zorin doma i Frendofona, dio prihoda od ulaznica za uređenje Inkluzivnog centra

VIŠE IZ RUBRIKE

Zajedno za Frendofon

Drage Karlovčanke i Karlovčani vjerujemo da ćete i ovaj put pokazati veliko srce kao mnogo puta do sada, apeliraju organizatori

Predstava "SEMAFOR" na repertoaru je Gradskog kazališta Zorin dom u srijedu 29. studenog. Predstava je nastala u suradnji Udruge Frendofon i Zorin doma, a nastavlja i dalje kroz akciju "ZAJEDNO ZA FRENDOFON". Predstava će biti humanitarna pa će dio prihoda od ulaznica ići za Inkluzivni centar Frendofon na Gornjim Stativama.

Naime, u srpnju 2023. godine Udruga Frendofon je potpisala sa Gradom Karlovcem Ugovor o najmu dijela škole na Gornjim Stativama te je time Frendofon dugoročno osigurao prostor za provođenje svojih aktivnosti.

-Kako je škola bila zatvorena, te se u nju nije ulagalo, a Frendofonu je na prvom mjestu sigurnost djece te ugodno i poticajno okruženje sa zadovoljenim minimalnim tehničkim uvjetima za pružanje socijalnih usluga, prioritet je adaptirati dijelove škole poput sanitarnog čvora, izgradnje rampi i prilagodba prostora škole i okoliša za kretanje u invalidskim kolicima, te opremanje profesionalne kuhinje, popravak električnih instalacija. Cilj je školu pretvoriti u Inkluzivni centar Frendofon mjesto sreće, druženja, prihvaćanja i razumijevanja sa ugodnim senzornim okruženjem, igralištem i vrtom. Drage Karlovčanke i Karlovčani vjerujemo da ćete i ovaj put pokazati veliko srce kao mnogo puta do sada, apeliraju organizatori.

Predstava počinje u 20 sati , a ulaznice se mogu kupiti isključivo na blagajni Zorin doma.