Sedmo kolo Superlige za seniorke

Nakon dobre igre u Kupu CEV-a u Trebinju, odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu ekipu "Don Bosca"

VIŠE IZ RUBRIKE

Odbojka

U subotu od 20 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu "Kelteks" - "Don Bosco"

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedmom kolu Superlige za seniorke ekipu "Don Bosca" iz Zagreba. Susret počinje u 20 sati. Utakmica je danas najavljena na konferenciji za novinare. Trener karlovačke ekipe Goran Zec najprije se osvrnuo na sinoćnju utakmicu šesnaestine završnice Kup-a CEV-a u Trebinju u Bosni i Hercegovini, koju je domaćin "Gacko" dobio s 3:2.

-Odradili smo dobar posao u Trebinju, šteta što nismo pobijedili. "Gacko" je teška i opasna ekipa, pogotovo na svom terenu. Opet je bio prisutan strah od pobjede u petom setu. Igrali smo odlično, utihnuli smo publiku. Volio bih da izađemo iz toga, iz te nesigurnosti, kao da se neki strah uvukao u igračice, rekao je Goran Zec.

Trener Goran Zec kazao je da ih očekuje teška utakmica s ekipom "Don Bosca", ali da očekuje pobjedu.

-Utakmica s ekipom "Don Bosca" za nas je vrlo važna. Danas se odmaramo, u petak ćemo odraditi jedan trening. "Don Bosco" ima četiri igračice iz "Mladosti" na posudbi. Moramo biti na najvišoj razini i vratiti se pobjedama, istaknuo je trener Zec.

Kapetanica ekipe Ella Badanjak kazala je da moraju dati sve od sebe, ako žele pobjedu u ovom susretu.

-Očekuje nas dobar protivnik i teška utakmica. Odigrale smo s njima dosta pravih utakmica, nadam se da će tako biti i ovaj put. Moramo biti maksimalno koncentrirane i vratiti se pobjedničkom mentalitetu, rekla je Ella Badanjak.