Proglašeni najljepši adventski izlozi

Najviše glasova dobio izlog cvjećarnice Pušlek

VIŠE IZ RUBRIKE

Za ljepši ugođaj

Svi prijavljeni dobili su zahvalnice za sudjelovanje

Cvjećarnica Pušlek iz Mostanja ima najljepše uređen adventski izlog po glasovima građana na Facebook stranici Turističke zajednice grada Karlovca. Drugo mjesto osvojio je Centar za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor, a treće je mjesto osvojio je Maro i Petra j.d.o.o., salon za nokte iz Smičiklasove ulice.

Svim prijavljenim izlozima također su dodijeljene zahvalnice za sudjelovanje uz prigodnu utješnu nagradu.

-I ove je godine izbor za najljepši adventski izlog privukao veliku pažnju pratitelja na društvenim mrežama Turističke zajednice grada Karlovca Visit Karlovac. Fotografije prijavljenih izloga na Facebook stranici Visit Karlovac vidjelo je gotovo 47 tisuća ljudi a iste su generirale čak četiri tisuće reakcija. Zahvaljujem svima koju su sudjelovali u izboru kao i svima koji kontinuirano uređuju svoje poslovne i privatne prostore te tako doprinose blagdanskom ozračju u našem gradu , rekla je direktorica TZ grada Karlovca, Marina Burić

Turistička zajednica grada Karlovca peti je puta provela izbor za najljepši adventski izlog u Karlovcu s ciljem poticanja uređenja našeg grada za vrijeme adventa i božićnih blagdana. Prijave za izbor trajale su od 24. studenog do 11. prosinca, a u TZ grada Karlovca pristiglo je 16 prijava. Najljepši izlog ili površinu ispred poslovnog prostora birali su svojim glasovima, odnosno reakcijama, građani na Facebook stranici TZ grada Karlovca - Visit Karlovac od 17. do 27. prosinca 2022. godine.