Najpoznatija hrvatska DJ imena dolaze na festival Audience

VIŠE IZ RUBRIKE

    Drugu godinu za redom održat' će se festival  „Audience Next Level“ kojim će u Karlovačku županiju doći poznata DJ imena.

    -Prošle smo godine počeli s konceptom elektronske glazbe u našoj sredini. To je nešto novo što Karlovac još nije vidio. Festival je koncipiran tako da gosti vide ono što je nemoguće vidjeti na ovim prostorima, osim ako se ne ode na Zrće ili van Hrvatske. Važno nam je gostima pružiti pravi doživljaj elektronske glazbe i festivala, kazao je promotor Audience Eventsa Matej Kečkeš.

    Uz razna DJ imena, posjetitelji mogu očekivati i poznate video producente.

    -Gosti mogu očekivati vrhunsku video i light produkciju, ali prije svega tu su DJ imena koju su trenutno najbolja u Hrvatskoj. Nastupat' će DJ Joe2Shine koji je jedan od najpopularnijih DJ-eva u Hrvatskoj, zatim Kosta Radman, Marco Cole. Uz njih nastupit' će i domaći DJ-evi, odnosno sve popularniji Jambeats koji iza sebe imaju nastupe na Ultra Europe-u.

    Festival će se održati 1. veljače u prostorima Disco cluba Frankopan. Broj ulaznica je ograničen, a one se mogu nabaviti pozivom na broj mobitela promotora koji se nalazi na službenim facebook i instagram stranicama Audience Eventsa. (ma)