Čistoća Karlovac d.o.o. Karlovac informira građane o rasporedu odlaganja opasnog i neopasnog otpada u mobilno reciklažno dvorište odnosno u kombi vozilo sa posebnim spremnicima

Najnoviji raspored odlaganja opasnog i neopasnog otpada

VIŠE IZ RUBRIKE

  Građani iz naselja s područja mjesnih odbora: Mahično-Tuškani, Pokupska Dolina, Rečica, Šišljavić, Zadobarje i Gornje Stative sljedeći tjedan imaju mogućnost po drugi put ove godine odložiti opasni i neopasni otpad u mobilno reciklažno dvorište odnosno u kombi vozilo sa posebnim spremnicima prema sljedećem rasporedu:

  Građani s područja MO Mahično Tuškani, a nakon njih isti dan i građani s područja MO Pokupska Dolina moći će otpad odložiti u ponedjeljak, 6. lipnja.

  U srijedu, 8. lipnja opasni i neopasni otpad moći će odložiti prvo građani s područja MO Rečica, a potom i s područja MO Šišljavić.

  U petak, 10. lipnja otpad će moći odložiti stanovnici MO Zadobarja, a nakon njih, isti dan i stanovnici MO Gornjih Stativa.

  Kompletan raspored za mjesec lipanj na: www.cistocaka.hr

  U slučaju da građanima dani i vrijeme navedeni u rasporedu ne odgovaraju, opasni i neopasni otpad uvijek mogu odložiti u jedno od dva reciklažna dvorišta: na Ilovcu i na Maloj Švarči.

  Radno vrijeme reciklažnih dvorišta: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7 do 15 sati, utorkom i četvrtkom od 12 do 20 sati te subotom od 7 do 15 sati, poručuju iz Čistoće.