Nogometni klub "Karlovac 1919"

Najbolje gostujuće izdanje nogometaša "Karlovca 1919" ove jeseni, ali ipak poraz   

VIŠE IZ RUBRIKE

Poraz u Slavonskom Brodu

"Marsonia" - "Karlovac 1919" 2:1

Nogometaši "Karlovca 1919" poraženi su danas u Slavonskom Brodu u trinaestom kolu SuperSport Druge nogometne lige od momčadi "Marsonie". Domaćin je pobijedio s 2:1. Nakon prvog poluvremena bilo je 2:1 za "Marsoniu". Karlovčani su nastupili znatno oslabljeni, bez Bunoze, Pausića, Kristaja, Pamića i Ribara. Domaćin je krenuo agresivno i brzo došao do vodstva. "Marsonia" je povela u osmoj minuti, a strijelac je bio Dino Bognar. Na 2:0 povisio je Mario Bačić u osamnaestoj minuti. Karlovački nogometaši smanjili su rezultat na 1:2 u 26. minuti, a strijelac je bio Josip Budimir. Do kraja prvog poluvremena gosti nisu uspjeli doći do izjednačenja. U drugom poluvremenu "Karlovac 1919", puno bolji, stvarale su se šanse, ali nije bilo realizacije. Na kraju pobjeda domaće momčadi s 2:1. Trener Igor Pamić bio je zadovoljan igrom svoje momčadi u Slavonskom Brodu, ali naravno ne porazom.

-Ovo je bila naša najbolja gostujuća utakmica ove jeseni, igrali smo odlično, nije mi jasno kako smo izgubili. Brzo smo primili dva gola i zatim je Budimir smanjio rezultat. U drugom poluvremenu imali smo četiri idealne prilike, nismo zabili i na kraju smo poraženi, istaknuo je Igor Pamić

"Karlovac 1919" nastupio je u sljedećem sastavu: Jagatić, Gabrijel Stepinac (od 87. Rafael Stepinac), Paracki, Zavalić, Budimir, Kurečki, Novak-Stanko, Međimorec, Matyazh, Viduka (od 87. Štefanac) i Tankosić. Karlovčani su šesti na tablici s 21 bodom. U četrnaestom kolu SuperSport Druge nogometne lige nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u petak, 17. studenog od 16 sati i 30 minuta momčad "Hrvatskog dragovoljca" iz Zagreba.