Amfiteatar Duga Resa

Najavljen nikad bogatiji program dugoreškog Grin Festa

VIŠE IZ RUBRIKE

    Za svakog ponešto

    Manifestacija Grin Fest 2024. u sklopu Ljeta na Četiri rijeke održat će se od 22. do 30. lipnja u dugoreškom Amfiteatru.

    Program je predviđen u dva vikend termina, u subotu 22. lipnja, nedjelju 23. i ponedjeljak 24. lipnja, te petak 28. lipnja, subotu 29. i nedjelju 30. lipnja.

    -Grin Fest je jači, veći i bolji nego ikad. Ono što se izdvaja ove godine su izuzetni glazbeni izvođači. Radi se o koncertu Bajage & Instruktora u subotu 22. lipnja, koncertu Urbana u nedjelju 23. lipnja, u ponedjeljak 24. lipnja imamo navijački kutak Karlovačko Korner s prijenosom utakmice Hrvatska-Italija UEFA 2024. Nakon toga, u petak 28. lipnja imamo Grin run utrke, od  17.30 dječje utrke, od 18.30 sati utrku na 3 km, u 19 sati utrku na 10 km, nakon čega u 21 sat slijedi koncert TBF-a. U subotu 29. lipnja slavimo Dan grada Duge Rese. Posjetitelji će od 18.30 sati moći uživati u The best of Duga Resa, odnosno u limenoj glazbi, nastupu KUD-a Sveti Juraj, Zbora Vila, Tamburaškog sastava Skitnice, a u 21.30 sati počet će koncert Petra Graše. Grin Fest zaključujemo u nedjelju, 30. lipnja besplatnom vođenom turističkom turom „Dugoreški vremeplov“ pod vodstvom Ksenije Stipičić. Predviđeni su i popularni Sip & Pain, finale Mini mota GP, a manifestacija će biti zaključena  koncertom Karlovačkog tamburaškog orkestra „Tambure pod zvijezdama“ u 21. sat, najavio je direktor Turističke zajednice područja Četiri rijeke, Ivan Puškarić.

    Rekao je kako će se i nakon same manifestacije nastaviti prijenos utakmica Europskog prvenstva u kojima nastupa hrvatska reprezentacija dok god će naši reprezentativci biti aktivni na prvenstvu.