Prvi Karlovački

Nada Murganić ponovo kandidatkinja za predsjednicu ŽO HDZ-a

Autor: Ksenija Begović

07.10.2021

Politika

Aktualna predsjednica ŽO HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić istaknula je svoju kandidaturu za predsjednicu županijske organizacije na predstojećim unutarstranačkim izborima, objavljeno je na facebook stranici HDZ-a. Također je objavljeno da su svoje kandidature za potpredsjednike su istaknuli i dosadašnji potpredsjednici Jure Katić, Alen Halar, Branko Zoretić te Anđelka Salopek.

Drage stranačke kolegice i kolege pred nama su unutarstranački izbori u lokalnim i područnim organizacijama Hrvatske demokratske zajednice. I ovog puta kandidirala sam se za predsjednicu ŽO HDZ-a Karlovačke županije. Uz mene kao kandidatkinju za predsjednicu, svoju kandidaturu za potpredsjednike su istaknuli i moji dragi kolege Jure Katić, Alen Halar, Branko Zoretić i Anđelka Salopek. I u ove izbore kao i sve dosad ulazimo kao tim, a moje dugogodišnje radno i životno iskustvo me je naučilo da se najbolje i najkvalitetnije stvari događaju kada iza njih stoji kvalitetan tim ljudi.

Naša županijska organizacija je jedna od najjačih i najaktivnijih organizacija u RH, a sve zahvaljujući Vama, dragi ljudi koji ste tu svaki dan i koji marljivo radite za dobrobit svih nas zajedno. Hvala i predsjedniku HDZ – Hrvatska demokratska zajednica Andrej Plenković na potpori koju pruža kako našoj županijskoj organizaciji tako i meni i mojem timu u nadolazećim unutarstranačkim izborima.

Hvala Vam na dosadašnjoj potpori te Vas pozivam da izađete na izbore 17.listopada i da birate u duhu demokratičnosti, poručila je Murganić u svojoj objavi, prenesenoj na stranici stranke.

Foto: Facebook ŽO HDZ Karlovačke županije