Prvi Karlovački

Nacionalna kampanja Saveza izviđača Hrvatske “HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove”

Autor: Branko Obradović

09.02.2021

Mozaik

U kampanju se uključio i Odred izviđača "Vladimir Nazor" Karlovac

Odred izviđača “Vladimir Nazor” Karlovac uključio se u Nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske “HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove” namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.

-Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove, igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima, kazao je načelnik Odreda izviđača “Vladimir Nazor” Karlovac Dragan Mladenović.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu. Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.

-I Odred izviđača “Vladimir Nazor” Karlovac postaje HAPPYCENTAR te ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže u kampanji i pomoći djeci iz potresom pogođenih područja donacijom novih igračaka i druge opreme za djecu. Nove igračke i drugu opremu za djecu građani mogu donijeti u prostorije Gradske četvrti Zvijezda, Ivana Gundulića 9. Utorkom od  19 i 30 do 20 sati i 30, četvrtkom od 19 i 30 do 20 i 30 te subotom od 10 do 11 sati, rekao je Dragan Mladenović..

Više o samoj kampanji te načinima uključivanja možete saznati na službenoj web stranici kampanje na www.happycentar.com.