Prvi Karlovački

Načelnik Kamanja, jedne od najuspješnijih općina, Damir Mateljan pozvao birače da daju glas za župana Stjepanu Mikulandriću

Autor: Renata Benković

24.05.2021

Izbori

Uvjeren sam da će, kada gospodin Mikulandrić nakon drugog kruga lokalnih izbora  postane županom, ova naša pozitivna iskustva primijeniti i u vođenju županije

Jučer je podršku za drugi krug izbora za župana Karlovačke županije kandidatu SDP-a i HSS-a Stjepanu Mikulandriću dao Damir Mateljan koji je ponovno glatko pobijedio u prvom krugu lokalnih izbora za načelnika Općine Kamanje. Način upravljanja, transparentnost trošenja općinskog proračuna, otvorenost prema građanima, uspješnost u povlačenju EU i nacionalnih fondova, čine općinu Kamanje jednom od najuspješnijih u Karlovačkoj županiji te cijeloj Hrvatskoj, navodi se u priopćenju.

Uvjeren sam da će, kada gospodin Mikulandrić nakon drugog kruga lokalnih izbora  postane županom Karlovačke županije, ova naša pozitivna iskustva primijeniti i u vođenju županije – rekao je prilikom susreta načelnik Mateljan.

Gospodina Stjepana Mikulandrića, kandidata za župana Karlovačke županije, upoznao je s projektima koje je provela te koje provodi Općina Kamanje. Ujedno, razgovarali su i o planovima daljnjeg ulaganja u općinsku komunalnu i socijalnu infrastrukturu.

Prvi krug izbora je pokazao da je klijentelistički model upravljanja HDZ-a u Karlovačkoj županiji stvar prošlosti. Upravo u najuspješnijim jedinicama lokalne samouprave od Ogulina i Plaškog do Kamanja, Duga Rese te gotovo svim pograničnim općinama uz granicu s Republikom Slovenijom, građani su već u prvom krugu pokazali želju za drugačijim, uspješnijim, transparentnijim načinom upravljanja od onog što smo do sada, u ovih trideset godina gledali u režiji HDZ-a.

Zato pozivam svoje sugrađane iz Kamanja, kao i cijele županije da izađu u nedjelju na izbore, daju glas kandidatu za župana Stjepanu Mikulandriću i izaberu promjenu – poručio je Damir Mateljan.