Uvjeren sam da će, kada gospodin Mikulandrić nakon drugog kruga lokalnih izbora  postane županom, ova naša pozitivna iskustva primijeniti i u vođenju županije

Načelnik Kamanja, jedne od najuspješnijih općina, Damir Mateljan pozvao birače da daju glas za župana Stjepanu Mikulandriću

VIŠE IZ RUBRIKE

    Jučer je podršku za drugi krug izbora za župana Karlovačke županije kandidatu SDP-a i HSS-a Stjepanu Mikulandriću dao Damir Mateljan koji je ponovno glatko pobijedio u prvom krugu lokalnih izbora za načelnika Općine Kamanje. Način upravljanja, transparentnost trošenja općinskog proračuna, otvorenost prema građanima, uspješnost u povlačenju EU i nacionalnih fondova, čine općinu Kamanje jednom od najuspješnijih u Karlovačkoj županiji te cijeloj Hrvatskoj, navodi se u priopćenju.

    - Uvjeren sam da će, kada gospodin Mikulandrić nakon drugog kruga lokalnih izbora  postane županom Karlovačke županije, ova naša pozitivna iskustva primijeniti i u vođenju županije – rekao je prilikom susreta načelnik Mateljan.

    Gospodina Stjepana Mikulandrića, kandidata za župana Karlovačke županije, upoznao je s projektima koje je provela te koje provodi Općina Kamanje. Ujedno, razgovarali su i o planovima daljnjeg ulaganja u općinsku komunalnu i socijalnu infrastrukturu.

    Prvi krug izbora je pokazao da je klijentelistički model upravljanja HDZ-a u Karlovačkoj županiji stvar prošlosti. Upravo u najuspješnijim jedinicama lokalne samouprave od Ogulina i Plaškog do Kamanja, Duga Rese te gotovo svim pograničnim općinama uz granicu s Republikom Slovenijom, građani su već u prvom krugu pokazali želju za drugačijim, uspješnijim, transparentnijim načinom upravljanja od onog što smo do sada, u ovih trideset godina gledali u režiji HDZ-a.

    Zato pozivam svoje sugrađane iz Kamanja, kao i cijele županije da izađu u nedjelju na izbore, daju glas kandidatu za župana Stjepanu Mikulandriću i izaberu promjenu – poručio je Damir Mateljan.