Ekskluzivno za Prvi karlovački

Na Rođendanskom balu nastupa legenda hrvatske glazbene scene - Doris Dragović!

VIŠE IZ RUBRIKE

Zvjezdano ljeto

Predstave, koncerti, festivali

U emisiji Aktualno na Prvom karlovačkom naša Renata jučer je ugostila karlovačkog gradonačelnika i saborskog zastupnika Damira Mandića s kojim je razgovarala i o nadolazećim manifestacijama u našem gradu.
Manifestacija koja počinje Ivanjskim krijesom je Zvjezdano ljeto, lokacije su iste, bit će jako puno događanja, između ostalog možemo izdvojiti međunarodni festival folklora, Open air tribute festival.
-Neću puno otkrivati, ali što se tiče Zvjezdanog ljeta ono što smo htjeli postići mislim da smo i uspjeli ostvariti. Vjerujem da će program biti zanimljiv, ima i predstava, koncerata, festivala kao što ste rekli. To je prilika za nas iz Karlovca da se nađemo, nadam se da će nam vrijeme biti milostivo, znamo da je prošle godine gospođa Jelena Rozga otpjevala samo jednu pjesmu. Evo sad ću ekskluzivno za vaš radio izjaviti da ove godine za rođendan grada nastupa Doris Dragović. Kino Edison u vlastitoj organizaciji osigurava gledanje utakmica Europskog prvenstva u nogometu, a ja se nadam da ako prođemo grupu će nam trebati veći prostor za praćenje. Mislim da svi u gradu moramo biti ponosni na sve to, i volio bi da to Zvjezdano ljeto postane stvarno jedna posebna Karlovačka priča, koja će biti zanimljiva i ljudima van Karlovca.
Ako niste pogledali emisiji možete ju pronaći na našoj facebook stranici Karlovački, a cijeli intervju s gradonačelnikom čitajte u novom broju Karlovačkog tjednika.