Policijska uprava karlovačka

Na Rakovcu ukraden bicikl vrijedan 550 eura

VIŠE IZ RUBRIKE

Policijsko izvješće

U policijskom izvješću od događaja su izdvojili su i dva pijana vozača  

U Policijskoj postaji Karlovac s ispostavom Vojnić jučer je 45-godišnjakinja prijavila da joj je nepoznati počinitelj u popodnevnim satima 30. travnja s otvorenog prostora u gradskoj četvrti Rakovac u Karlovcu ukrao bicikl. Materijalna šteta veća je od 550 eura. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

U policijskom izvješću izdvojili su i dva vozača koji su vozili alkoholizirani.
-Tijekom protekle noći policijski službenici su utvrdili da je osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,65 promila u Karlovcu upravljao 31-godišnjak, dok je na području Rakovice osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,81 promila upravljao 21-godišnjak, a koji je prilikom postupanja vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 31-godišnjem vozaču bit će izdan prekršajni nalog, a protiv 21-godišnjeg vozača, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu, navedeno je u priopćenju.