Prvi Karlovački

Na području Ozlja i Duge Rese prometne nesreće s teško ozlijeđenima

Autor: Branko Obradović

28.09.2021

Crna kronika

Isključen iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je 11 kaznenih djela i tri prometne nesreće od kojih dvije s teško ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. Glasnogovornica Andreja Lenard izdvojila je sljedeće.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava zaposlenice trgovine da je nepoznati počinitelj iz trgovine u Ogulinu 25. rujna otuđio kozmetičke proizvode u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Jučer je zaprimljena obavijest trgovačkog društva da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 15. kolovoza do 10. rujna iz skladišta na području Draganića otuđio cigarete u vrijednosti većoj od 9.000 kuna.

Policijski službenici su jučer u Cerovcu Vukmanićkom utvrdili da 25-godišnjak upravlja osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,20 g/kg. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

Jučer su se na području Ozlja i Duge Rese dogodile prometne nesreće u kojima su dvije osobe teško ozlijeđene, vozač teretnog automobila i biciklist. Naime, oko 11.50 sati 39-godišnjak je upravljao teretnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka i u mjestu Malinci, na nizbrdici i u zavoju, iz neutvrđenih razloga sletio s kolnika te se prevrnuo. U Dugoj Resi u 19 sati nepoznati vozač s nepoznatim vozilom skretao je u Ulicu Đure Tomičića kojom prilikom nije propustio 68-godišnjeg biciklistu, a koji se kretao iz suprotnog smjera i zadržavao smjer kretanja. Tom prilikom došlo je do kontakta i pada bicikliste na kolnik, a vozač automobila se udaljio s mjesta događaja. Policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja i pronalaska nepoznatog vozača i svih okolnosti ove prometne nesreće. Također, s ciljem rasvjetljavanja ove prometne nesreće pozivamo sve građane svjedoke – očevice ili osobe koje imaju saznanja o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Policijsku postaju Duga Resa na broj telefona 664-639 ili 192.