Policijska uprava karlovačka

Na području Karlovca zaustavljeno teretno vozilo sa stranim državljanima

VIŠE IZ RUBRIKE

Akcija

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje

Jutros u 3.39 sati zaprimljena je dojava da se iz smjera Cetingrada prema Slunju kreće teretno vozilo bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka u kojem se najvjerojatnije nalaze strani državljani koji su nezakonito prešli državnu granicu.

Odmah nakon dojave, policijski službenici Ravnateljstva policije su uporabom svjetlosnih i zvučnih signala pokušali zaustaviti vozilo, međutim vozač se oglušio i nastavio kretati. Ubrzo su se u potjeru uključile i druge policijske ophodnje Policijske uprave karlovačke te pokušale zaustaviti vozilo. Na državnoj cesti D1 u Tušiloviću, na mjestu gdje se izvode radovi, vozač je vozilom oštetio prometne znakove i nastavio se kretati u smjeru Karlovcu.

U 4,57 sati, na zaobilaznici Turanj u Karlovcu, policijski službenici usporili su i zaustavili teretno vozilo iz kojeg je u tom trenutku vozač iskočio i pokušao pobjeći, međutim policijski službenici su ga odmah zaustavili.

Pregledom teretnog vozila, u kabini i teretnom prostoru uočen je veći broj stranih državljana. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.