Prvi Karlovački

Na pješačkom prijelazu teško ozlijeđena pješakinja

Autor: Branko Obradović

21.01.2021

Crna kronika

U Karlovcu otuđen osobni automobil

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Ogulinu i dvije prometne nesreća od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna  s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Katarina Nadia Požega izdvojila je sljedeće.

Jučer je na Maloj Švarči u Karlovcu nepoznati počinitelj otuđio osobni automobil Golf u vlasništvu 28-godišnjaka. Materijalna šteta veća je od 90.000 kuna.

Jučer oko 7.00 sati na raskrižju ulica Ivana Gundulića i Ljudevita Gaja u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 18-godišnjak koji se obilježenom pješačkom prijelazu nije približavao sigurnosnom brzinom tako da može zaustaviti svoj automobil i pritom je udario 36-godišnju pješakinju koja je već stupila na obilježeni pješački prijelaz. U prometnoj nesreći pješakinja je teško ozlijeđena, a protiv vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava.