Prvi Karlovački

Na ovogodišnjoj „Okupaciji Radićeve“ londonski bend The Cracked

Autor: Sunčica Laić

21.05.2022

Mozaik

Kako u ime organizatora ističe Darko Lisac, u okviru “Okupacija Radićeve” ovog ljeta posjetitelje očekuje atraktivno inozemno glazbeno gostovanje u Radićevoj ulici.

-Ove godine “Okupacija Radićeve” održat će se u srijedu, 29. lipnja, a glazbeni gost je londonski bend The Cracked, koji čine internacionalni glazbenici koji žive i rade u Londonu. -Riječ je o autorskom bendu koji svira mješavinu afričkih i južnoameričkih ritmova s primjesom engleskog popa.

Bend čine Ian Tepper (vokal, gitara), Jean-Paul Aubin-Parvu (bas gitara, prateći vokal), Neil Revitt (bubnjevi), Diego Guillermo Silva (saksofon), Martin Nissing (trombon), Thomas Augsburger (konge, udaraljke) i dobro nam znani Karlovčanin s londonskom adresom, Viktor Volarić Horvat (udaraljke).

U okviru “Okupacije Radićeve” održat će se i foto i likovne izložbe, svi posjetitelji dobit će kratku priču na dar, a djeca će ocrtavati ulicu. Početak je od 19 sati i manifestacija je besplatna za sve posjetitelje.

Što se tiče brojnih upita oko „Dana Radićeve“, njih planiramo za prvi tjedan rujna, odmah nakon Dana piva, no istovremeno se nadamo kako ih neće biti i kako će najavljeno uređenje Zvijezde s Radićevom u okviru aglomeracije do tada već startati, poručuje Lisac.