Na održanoj izbornoj skupštini Udruge slijepih USKA izabrano je novo vodstvo

VIŠE IZ RUBRIKE

     

    Za predsjednika je izabran Mirsad Bećirović, dopredsjednica je Katarina Galetić, tajnica je Romija Radočaj Naglić. Za predstavnicu Mreže slijepih žena USKA-e izabrana je Nada Vidović, koordinatorica za mlade je Valentina Čavlović, predstavnicim Mreže 65+ imenovana je Ana Čunović, predsjednik USKA-e Mirsad Bećirović predstavljati će USKA-u u Skupštini Hrvatskog Saveza slijepih.

    Skupštini je nazočila pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Karlovačke županije Maja Vučinić Knežević kojoj je predsjednik USKA-e Mirsad Bećirović uručio zahvalnicu, cvijeće te publikacije Udruge slijepih USKA. Maja Vučinić Knežević pritom je naglasila kako Karlovačka Županija od samoga osnutka sustavno podržava i financira rad Udruge slijepih USKA i kako će to nastaviti u narednom razdoblju jer udruge osoba s invaliditetom su partner institucijama u rješavanju problema osoba s invaliditetom toj posebno ranjivoj skupini građana u zajednici.
    Skupština Udruge slijepih USKA  donijela je i odluku da se Povelja o počasnom članstvu uruči načelniku Policijske uprave Kruge u Zagrebu Dragi Barišiću, grandmasteru hapkidoa i predsjedniku Hrvatskog Saveza tradicionalnog Hapkidoa. (ma)