PU karlovačka

Na obali Kupe u Jakovcima pronađeno tijelo nepoznatog muškarca

VIŠE IZ RUBRIKE

Slijedi obdukcija zbog utvrđivanja točnog uzroka smrti i identiteta osobe

Na Švarči, s parkiranog osobnog automobila, vlasništvo poduzeća iz Karlovca, ukradena sva četiri kotača, poklopac motora, prednji branik i prednja svjetla

Voditelj smjene u OKC-u PU karlovačke Damir Danilović u javljanju za naš radio izdvojio je nekoliko događaja koji su evidentirani u protekla 24 sata.

Prvo je izdvojio pronalazak tijela muške osobe.

-Jučer je na obali rijeke Kupe u naselju Jakovci, općina Netretić, pronađeno mrtvo tijelo nepoznate muške osobe. Na mjestu događaja proveden je očevid. U cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja slijedi daljnje kriminalističko istraživanje te obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti i identiteta osobe.

Izdvojio je krađu dijelova s osobnog automobila

-U razdoblju od 9. do 10. studenog, za sada nepoznati počinitelj je na području gradske četvrti Švarča, s parkiranog osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo poduzeća iz Karlovca, otuđio sva četiri kotača, poklopac motora, prednji branik i prednja svjetla.  Materijalna šteta je više tisuća eura.

Te vožnju pod utjecajem alkohola.

-Jučer u večernjim satima u Ogulinu, 19-godišnjak je upravljao osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka i pod utjecajem alkohola od 2,59 promila, bez položenog vozačkog ispita, i prouzročio je prometnu nesreću s materijalnom štetom. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten je u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.