Prvi Karlovački

Na konferenciji za novinare Nogometnog kluba “Karlovac 1919” najavljena pobjeda protiv “Vrapča”

Autor: Branko Obradović

30.04.2021

Sport

Na pressici je izraženo zadovoljstvo ostvarenim ovog proljeća

Nogometni klub “Karlovac 1919” organizirao je danas konferenciju za novinare na kojoj je bilo riječi o trenutnom stanju u klubu, te je najavljena sutrašnja utakmica s momčadi “Vrapča” iz Zagreb. Susret je na rasporedu sutra od 17 sati na Stadionu “Branko Čavlović Čavlek”. Pressici su prisustvovali predsjednik kluba Matija Furač, pomoćni trener prve momčadi Antonio Magdić te igrači Daniel Marinić i Vito Vratarić. Predsjednik Matija Furač istaknuo je da je izuzetno zadovoljan igrom momčadi ovog proljeća.

-Što se tiče seniorske momčadi, u zimskom prijelaznom roku dodatno smo se osnažili te nakon provedenih kvalitetnih priprema mislim da smo igrački i rezultatski iskoračili naprijed. Htio bih napomenuti da nam je cilj nastaviti u tom ritmu te sutra osvojiti tri nova boda. Htio bih napomenuti da prošlu srijedu u Maču nismo imali na raspolaganju prvog trenera Sretena Ćuka, niti pomoćnog trenera Antonia Magdića, a na kraju smo uspjeli osvojiti bod. U nedjelju protiv “Trnja” vratio se Antonio Magdić te smo na teškom gostovanju osvojili bod. Juniorska i kadetska momčad na putu su ulaska u Prvu ligu, a pionirima je svaka utakmica kvalifikacijska i nadam se da će ostati u Prvoj ligi. Što se tiče seniorske momčadi, cilj nam je u isućoj sezoni biti u samom vrhu, kazao je Furač.

Pomoćni trener Antonio Magdić istaknuo je da je izuzetno važno da se sutra protiv “Vrapča” izbori pobjeda.

-Stanje u momčadi je vrlo dobro, bez poraza smo tri utakmice. Sutra je za nas vrlo važna utakmica, jer bez te pobjede ništa neće značiti bodovi osvojeni u Maču i Trnju. Moram reći da se već dva tjedna fokusiramo na ovu utakmicu. Protiv “Trnja” vodili smo do 87. minute i tada nesretno primili pogodak, rekao je Magdić.

Momčad niti sutra neće biti kompletna, Luka Basar neće igrati zbog kartona, zbog ozljeda u sastavu neće biti Daniela Mićunovića i Branka Đukića, a upitan je i Carlos Olmo. U momčad se vraća kapetan Ivan Mamić. Igrači Daniel Marinić i Vito Vratarić istaknuli su da sutra očekuju tri boda.