Na otvorenju Europskog kupa gradonačelnik Damir Mandić uručit će Zoranu Cicvari Medalju gradonačelnika

Na Europski kup u kickboxingu "Karlovac Open 2020." dolaze natjecatelji iz 40 zemalja

VIŠE IZ RUBRIKE

  Kickboxing klub "Tigar" organizirao je danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu konferenciju za medije povodom Europskog kup u kickboxingu "Karlovac Open 2020.", koji će biti održan od 7. do 9. veljače. Na pressici su govorili gradonačelnik Damir Mandić, predsjednik Karlovačke sportske zajednice Želimir Feitl i predsjednik Kickboxing klub "Tigar" Zoran Cicvara, koji je istaknuo da će ovo biti najkvalitetniji turnir do sada.

  -Europski kup u kickboxingu "Karlovac Open" bit će održan ove godine po deseti put. Nastupit će oko 2.100 natjecatelja iz 200 klubova iz četrdeset zemalja. Natjecanja će biti održana u Sportskoj dvorani na Rakovcu i u dvorani Ekonomsko-turističke škole. Turnir je prerastao u stožerni svjetski turnir i iduće godine ući će u A turnire, u Svjetsku seriju i bit će bodovan za svjetsku rang listu, kazao je Cicvara.

  Predsjednik Karlovačke sportske zajednice Želimir Feitl istaknuo je da je Europski kup u kickboxingu "Karlovac Open 2020.", jedan od najznačajnijih sportskih događaja u Karlovcu.

  -Čestitam klubu i Zoranu Cicvari na svemu što su učinili ovih godina u organizaciji turnira. Karlovačka sportska zajednica i Zajednica sportova Karlovačke županije pomažu turnir financijski i organizacijski. Uz "Karlovački cener", to je najznačajniji sportski događaj u našem gradu, rekao je Feitl.

  Gradonačelnik Damir Mandić zahvalio je Kickboxing klubu "Tigar"  i Zoranu Cicvari na svemu što su učinili za promociju Karlovca putem sporta.

  -Zahvaljujem Kickboxing klubu "Tigar" i Zoranu Cicvari na organizaciji ovog turnira na zaista visokoj razini. Za to treba puno entuzijazma i to je primjer svima nama. Ovaj turnir je vrlo važan za vidljivost našeg grada i za promociju u svijetu te pozicionira Karlovac na svjetskoj sportskoj karti. Grad Karlovac podržava ovaj turnir, koji svake godine popuni sve smještajne kapacitete u gradu, istaknuo je Mandić.

  Gradonačelnik Damir Mandić otkrio je na konferenciji za novinare malu tajnu. Naime, Mandić će na otvorenju Europskog kupa u kickboxingu uručiti Medalju gradonačelnika Zoranu Cicvari, kao priznanje za njegov rad. (b.o.)