Prvi Karlovački

Mrežnica Walk and Ride

Autor: Miloš Milovanović

21.09.2021

Županija

Dočekajte jesen na izletu uz konje, vizure predivne Mrežnice i domaće proizvode lokalnih OPG-ova Karlovačke županije kraj Jungle bara Mrežnica

Krajem tjedna, točnije u nedjelju 26. rujna, u Karlovačkoj županiji će se održati prvi walk&ride događaj i to uz samu rijeku Mrežnicu. Sudjelovanje za sve zainteresirane je besplatno uz prethodnu prijavu na Facebook stranici Turističke zajednice Karlovačke županije https://www.facebook.com/VisitKarlovacCounty

S ciljem promocije konjičkog turizma u Karlovačkoj županiji kao destinaciji aktivnog odmora, svatko će dobiti priliku jahati konje uz predivnu Mrežnicu u pratnji vodiča te se družiti s ovim plemenitim životinjama. Licencirani vodiči biti će na raspolaganju za sve informacije o školi jahanja ili terapijskom jahanju. Također, svi sudionici imat ćete prilike na istom mjestu degustirati domaće proizvode lokalnih OPG-ova, poput pekmeza i džemova, meda, bučinih koštica, prirodnih sokova i drugih voćnih i povrtnih proizvoda. Na lokaciji osim dobre hrane nudit će se najam kanua, čamaca, SUP dasaka te zabavnih sadržaja za djecu bez naplate tako da sadržaja neće nedostajati.

Turistička zajednica Karlovačke županije osigurala je besplatan prijevoz iz Zagreba autobusom za 100 ljudi, a uslijed velikog interesa potrebno se prijaviti online putem. Polazak je u 9 sati i  30 minuta s parkirališta iza Inine zgrade u Novom zagrebu, a povratak je isti dan u 16 sati. Naravno, dobro su došli i svi s vlastitim prijevozom bilo da dolaze iz Zagreba ili iz drugih dijelova Hrvatske.

Pozivamo Vas da, zajedno s obitelji, provedete dan za pamćenje u prirodi te se pridružite ovoj sjajnoj inicijativi Turističke zajednice Karlovačke županije koja počinje u nedjelju, 26. rujna, u 10 sati i 30 minuta kod Jungle bara u Galović selu, proučili su iz županijske Turističke zajednice.