Markiz ostvarili suradnju s Aljošom Šerićem i Tonijem Starešinićem

"Možda" će stvari (po)krenuti u boljem smjeru

VIŠE IZ RUBRIKE

    Ovoga puta Markiz donose vokalnu suradnju s Aljošom Šerićem (Pavel) i Tonijem Starešinićem (Chui, Mangroove). Aljoša je zbog stila pjesme od početka bio prvi odabir Markiza, dok je Toni dao prepoznatljivi pečat aranžmanu.

    - "Možda" će za nekoga biti ljubavna pjesma, ali za nas je to pjesma koja govori o situaciji i okruženju u kojem se bend nalazi, sa stalnim pitanjem iznad glave - ima li ta borba ikakvog smisla i hoće li se možda u nekom trenutku dogoditi neko čudo da stvari krenu u boljem smjeru. Iz razgovora i iskustava drugih kolega, znamo da nismo jedini s ovakvim dilemama. Što se zvuka tiče, prije dosta godina smo najavili da nećemo robovati stilovima, pa smo i sad napravili pjesmu koja je malo drugačija od onoga što smo do sada radili. Toni se perfektno uklopio i vjerujem kako je ovo tek početak neke buduće suradnje, rekao je autor pjesme, Andrej Babić iz Markiza.

    Za video spot zaslužni su Mario Boršćak i Nevio Smajić.

    Inače, grupa Markiz, koja iza sebe ima nekoliko nominacija za Porin, svrstava se među najbolje pop rock sastave u Hrvatskoj. Iako se u njihovim pjesmama osjeti prepoznatljivi zvuk, uvijek iznova oduševljavaju novim glazbenim izazovima.