Prvi Karlovački

Mnoštvo zanimljivih radionica u sklopu projekta „Društveni centar Ozalj“

Autor: Sunčica Laić

11.05.2022

Mozaik

Mjesec svibanj bit će prepun zanimljivih radionica u sklopu projekta „Društveni centar Ozalj“ kojeg provodi Crveni križ Ozalj koji provodi Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Ozalj u partnerstvu s Gradom Ozljem, Udrugom za poticanje novih tehnologija Tehno Oz, Udrugom Zora Prilišće, Leader mrežom Hrvatske i LAG-om Vallis Colapis.

-Cilj projekta je osnažiti javno-civilno partnerstvo i praksu sudjelovanja članova zajednice u upravljanju i donošenju odluka kroz širenje raspona socijalnih, kulturnih, obrazovnih i gospodarskih sadržaja i usluga koje se pokreću ili već provode u lokalnom društvenom centru te jačanje kapaciteta lokalnih OCD.

Projekt “Društveni centar Ozalj” ugovoren je za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda na pozivu “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice”. Ukupna vrijednost projekta je 1.648.240,75 kuna, a traje od 3.11.2020. – 2.11.2022. godine, poručuju iz Gradskog društva Crvenog križa Ozalj.