Hostel Karlovac u Selcu domaćin je mladim dugoreškim nogometašima

Mladi nogometaši Nogometnog kluba "Duga Resa 1929" na pripremama u Selcu

VIŠE IZ RUBRIKE

    Zimskim pripremama mlađih dobnih kategorija Nogometnog kluba "Duga Resa 1929" i službeno je započela nova turistička sezona u popularnom Hostelu Karlovac u Selcu. Oko pedesetak mladih nogometnih nada vrijedno dva put dnevno trenira pod budnim okom čak trojice trenera Miljenka Štajduhara, Tomislava Godeka i Damira Krtića. Dugoreški nogometaši tako su nakon pet godina ponovno gosti ljubaznih domaćina u Selcu i ugodno su iznenađeni promjenama i uvjetima.

    -Mnogim našim polaznicima ovo je prvo odvajanje od svojih obitelji na duže vremensko razdoblje i prvo takvo iskustvo. Hrana i uvjeti su ovdje izvrsni, a i vrijeme nam ide na ruku tako da uistinu možemo reći da se osjećamo odlično. Uvjeren sam da će nakon ovakvog pozitivnog iskustva i uspomena koje će naši mladi nogometaši ponijeti doma interes za slijedeće pripreme u Selcu biti i duplo veći, mišljenja je voditelj škole nogometa u Nogometnom klubu "Duga Resa 1929" Mijo Spudić.

    Na zimskim pripremama mladi nogometaši bit će do petka kada je u poslijepodnevnim satima predviđen povratak u Duga Resu.