Fotografiranje uz veliku hrvatsku zastavu

Mladi i stari Karlovčani okupili se na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" i dali podršku hrvatskoj reprezentaciji

VIŠE IZ RUBRIKE

Karlovac je uz Vatrene

Okupilo se otprilike petsto do šesto Karlovčana i Karlovčani koji su nosili karlovačku hrvatsku zastavu

Kako bi pokazali svoju podršku Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu, karlovački sportaši i sportašice danas su se na glavnom travnjaku Stadiona "Branko Čavlović Čavlek" fotografirali uz veliku hrvatsku zastavu i na taj način poslali poruku podrške i zajedništva našim Vatrenima pred utakmicu s Brazilom. Kako zbog vremenskih uvjeta nije moguće organizirati zajedničko gledanje utakmica na otvorenom, ovo je prilika pokazati navijački naboj i ponos na naše dečke. Gradonačelnik Damir Mandić kazao je da je ovo dobar primjer podrške našoj reprezentaciji.

-Ovo je jedan dobar primjer podrške našim nogometašima u Kataru, vjerujem da svi pratimo što se događa. Iskreno, posebno mi je drago da je ovdje najviše dječice, ja vjerujem da će oni ovo pamtiti. Ono što se posebno radujem, vjerujem da će ih u njihovom sportskom duhu osnažiti ova podrška. Iskreno, nadam se da je među ovim klincima, ne samo jedan, već i više budućih reprezentativaca Hrvatske i da ćemo navijati za njih na nekom od budućih svjetskih prvenstava. Da je ljeto imali bi organizirano javno gledanje, ali zbog vremena, to je nemoguće. Meni je drago da su se sportski klubovi odazvali i angažirali, super je, istaknuo je Mandić.

Predsjednik Karlovačke sportske zajednice Željko Šančić rekao je da je posebno sretan što je puno mladih sportašica i sportaša.

-Ovo je jedan način pomoći našoj hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, da se ovako okupimo, da se svi zajedno fotografiramo. Iako nemamo niti vremena, niti novaca biti u Kataru navijati za njih, ali im dajemo do znanja da smo im velika podrška i da nam puno znači to što oni rade na međunarodnoj sportskoj sceni. Ovo ujedno potpora njima, ali i jedan edukativni pristup, poglavito za ove naše mlade sportašice i sportaše, da vide kada se postigne određeni sportski uspjeh, da cijelo društvo, mi Hrvati u domovinskoj i iseljenoj Hrvatskoj da se tome radujemo i stojimo iza tog uspjeha, kazao je Željko Šančić.

Klikni za ostatak članka