Faith Tung i Kai Zerehbin treniraju zajedno sa članovima "Aquaestila"

Mladi američki stolnotenisači pripremaju se u Dugoj Resi

VIŠE IZ RUBRIKE

    Stolnoteniski klub "Aquaestil" baza je za pripreme mladih američkih igrača u Europi, a u dogovoru s Američkim stolnoteniskim savezom. S igračicama i igračima radi trener Nikica Vukelja. Nekoliko igrača bilo je u Dugoj Resi od rujna do prosinca prošle godine, trenutno su na pripremama treći američki junior Kai Zarehbin, koji je bio i prošle godine te mlada igračica Faith Tung. Kai Zarebhin ima sedamnaest godina, a Saith Tung petnaest godina.

    –Dolazim na pripreme u Dugu Resu, jer želim poboljšati svoju igru i napredovati na svjetskoj juniorskoj rang listi. Sada sam 61. na svjetskoj juniorskoj listi, a želim ući među trideset najboljih. Volim trenirati u Dugoj Resi, trener Nikica Vukelja je odličan, rekao je mladi američki stolnotenisač Kai Zarehbin.

    Faith Tung i Kai Zerehbin treniraju zajedno sa članovima "Aquaestila" i puni su hvale za sve članove kluba.

    -Prvi put sam u Hrvatskoj i jako sam zadovoljna, u Dugoj Resi i Karlovcu je lijepo i zabavno. Pripremamo se za turnire u Češkoj i Švedskoj na kojima ćemo nastupiti u iduća dva tjedna. Treninzi su ovdje odlični i želja mi je da što više napredujem, rekla je mlada Amerikanka Faith Tung.

    Po povratku s turnira u Češkoj i Švedskoj Faith Tung i Kai Zerehbin pripremat će se opet  u Dugoj Resi, a zatim idu na natjecanja u Italiji i Tunisu. Mladi Amerikanci posjetili su tvrtku Hrvatski radio Karlovac i zadržali se u druženju s djelatnicima. (b.o.)