Prvi Karlovački

Miroslav Škoro objavio kandidaturu -Želim biti narodni predsjednik i samo ću vama polagati račune

23.06.2019

Politika

Naši sinovi i kćeri odlaze iz Hrvatske jer više ne žele živjeti u državi u kojoj spirala mržnje i netolerancije nagriza njezine same temelje, među ostalim je poručio predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

Miroslav Škoro i službeno je objavio da će se kandidirati na predsjedničkim izborima. Obraćajući se putem videa rekao je da će njegov prvi potez biti upućivanje prijedloga za promjenu Ustava, a njegov program je savez s narodom. Želi vratiti povjerenje u instituciju predsjednika RH, prenosi HTV.

Želim biti narodni predsjednik i samo ću vama polagati račune, rekao je Škoro u videu koji je objavio na svom YouTube kanalu.

Ja vam neću obećati da će Hrvatska biti među najbogatijim zemljama na svijetu, ali jamčim vam da ću sve svoje intelektualne i poduzetničke sposobnosti staviti u funkciju države – za mene Hrvatska nije slučajna država i dokazat ću da je itekako uspješan projekt koji su ugrozili nesposobni političari”, rekao je predsjednički kandidat Škoro, javlja Jutarnji.

Hrvatskom danas vlada kontrolirani stranački sustav u kojemu se na vlasti izmjenjuju dvije najjače stranke sa svojim trgovačkim partnerima. Političke elite potpuno su se otuđile od naroda, bahatost i arogancija idu toliko daleko da se raznim smicalicama i manipulacijama ne dopušta održavanje referenduma. Naši sinovi i kćeri odlaze iz Hrvatske jer više ne žele živjeti u državi u kojoj spirala mržnje i netolerancije nagriza njezine same temelje, među ostalim je poručio predsjednički kandidat Miroslav Škoro.