Prvi Karlovački

“Minići” NK Ilovac nagrađeni zasluženim medaljama za nastup na 23. Zimskoj malonogometnoj ligi Nogometnog centra Šalata

Autor: Marta Marinović

15.06.2020

Sport

U nedjelju 14. lipnja, nakon tromjesečne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa završeno je malonogometno natjecanje za djecu predškolske dobi (2013. godište i mlađi) održano u paviljonu br. 1 na Zagrebačkom Velesajmu i terenima s umjetnom travom u sklopu Nogometnog centra Šalata.
NK Ilovac stalni je sudionik ove lige, a u kategoriji “minića” koju čine djeca predškolske dobi nastupio je kao jedini predstavnik Karlovačke županije. Organizacija ove malonogometne lige pravilima je u potpunosti prilagođena uvodu u nogomet odnosno djeci predškolske dobi koja se tek susreću s nogometom te usvajaju osnovna pravila igre i ponašanja u sportskom kolektivu, tako da se službeni rezultati, strijelci i ljestvice nisu bilježili.
Iako je prisilna pauza bila i više nego duga, mališani su sa veseljem odigrali preostale utakmice te pokazali zavidno umijeće baratanja loptom kroz igru i zabavu.

Svi zainteresirani pozivaju se da priključe predškolskoj gupi MINIĆA u školi nogometa Nk Ilovac te kroz sportsku igraonicu sa elementima ostalih bazičnih sportova uvedu u čari nogometne igre u okruženju sa vršnjacima te u kontroliranim uvjetima sportskog treninga pod nadzorom educiranih trenera.

Info o upisima dostupni kod voditelja škole nogometa na mob: 095/197-4409, e-mail: igor-gec@net.hr ili na www.facebook.com/NogometniKlubIlovac

Autor: Marta Marinović