Prvi Karlovački

Mini Grin Fest-najavljen mega spektakl uz nastup grupe Vatra nasred Mrežnice

Autor: Sunčica Laić

17.06.2020

Županija

Nakon što je najveća dugoreška zabavna manifestacija Grin Fest koja je trebala biti održana od 19. do 28. lipnja otkazana zbog koronavirusa, ipak, kako građani ne bi ostali zakinuti za zabavu, odlučeno je upriličiti Mini Grin Fest koji će se održati sljedeći vikend, od 26. do 28. lipnja.

Kako je najavio Ivan Puškarić, direktor Turističke zajednice područja Četiri rijeke, za petak, 26. lipnja u dugoreškom Amfiteatru predviđeni su pub kviz, a posjetitelji će moći uživati i u stand up komediji Studio Smijeha, te potom i u nastupu dugoreškog glazbenog sastava Magnusi.

-Za subotu, 27. lipnja pripremamo mega spektakl, nešto što do sada još nije viđeno na prostorima naše županije, a koliko smo upućeni, čak ni šire. Radi se o koncertu grupe Vatra koja je redovni gost na našim manifestacijama ali u drugačijem smislu. Ovaj put radimo kontrast, radimo vatru na vodi. To znači da će koncert grupe Vatra koji će početi oko 20 sati biti na sredini rijeke Mrežnice, odnosno na montiranom pontonu na dugoreškom kupalištu. Ovim putem pozivamo posjetitelje da s mosta i s dugoreškog kupališta prisustvuju koncertu, a zahvaljujući agenciji koja se bavi raftingom bit će im omogućeno praćenje koncerta iz čamaca, naglašava Puškarić.

Napominje kako će na taj način pokazati i odgovornost i održati socijalnu distancu. Rekao je i kako namjeravaju prenositi koncert uživo na njihovim Facebook stranicama.

U nedjelju je u planu zabava za djecu i mališane u Amfiteatru.

-Bit će postavljen grad napuhanaca s desetak velikih dvoraca na napuhavane i tobogana gdje će se djeca moći zabaviti i „pozdraviti školu“ te zaigrani dočekati ljeto dočekali spremni i zaigrani.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu i provjere kako smo mi to ove godine zamislili i napravili i da ipak proslavimo pobjedu nad koronom, proslavimo Dan grada Duge Rese, početak ljeta i kraj školske godine, poručio je Puškarić.

Autor: Sunčica Laić