Prvi Karlovački

Mikulandrić nije zadovoljan modelom upravljanja u županiji, pozvao birače da svojim glasom omoguće promjenu

Autor: Anamarija Radočaj

27.05.2021

Izbori

Dva dana prije izborne šutnje, kandidat za župana Karlovačke županije Stjepan Mikulandrić kazao je da na izborima ove nedjelje očekuje pristojan rezultat i pobjedu. Pozvao je sve birače da izađu na izbore te da mu omoguće da promijeni model upravljanja s kojim do sada nije zadovoljan.

-Od početka naglašavam da je potrebna promjena modela upravljanja jer ovaj sada zaostaje i tapka u mjestu. Drugačiji model znači daleko bolje uvjete življenje i stvaranja uvjeta za ostanak mladih te brži razvoj. Ljude morate staviti u funkciju, imati slobodu u idejama i planiranju, biti kreativni. Za sada to ne vidim, kazao je Mikulandrić.

Podršku Mikulandriću dao je gradonačelnik Duge Rese i koordinator HSS-a Tomislav Boljar.

-Uvijek sam iskren bez obzira na to tko stoji preko puta mene. Moram reći da imamo solidnu suradnju sa Županijom, ali želimo ista pravila igre za sve dijelove županije. Jednak pristup Županije prema svima. Sramotno je i nedopustivo da Županijska uprava za ceste svoj nerad i neodržavanje prometnica prebacuje na Grad Dugu Resu. Za primjer – ono što građani moraju uložiti u tu prometnicu, to je novi vrtić za stotinjak djece. Umjesto da njega izgrade građani morat će sanirati nerad ŽUC-a. To nije samo u Duga Resi, nego i u drugim dijelovima županije i zato pozivam sve da izađu jer je svaki glas bitan, kazao je Boljar.