Prvi Karlovački

Mikato shoe store ima veliko sezonsko sniženje na cjelokupnu ponudu

Autor: Branko Obradović

15.02.2021

Promo

Mikato shoe store očekuje vas u prizemlju Robne kuća Karlovčanka

Dragi fashionisti, jeste li spremni za nešto sasvim novo na našem tržištu? Nakon 4 godine uspješnog web poslovanja Mikato store-a, naši dragi Karlovčani od sada sve modele mogu isprobati u novootvorenom Mikato shoe store-u u Robnoj kući Karlovčanka (prizemlje). Za one koji ipak vole kupovinu iz udobnosti svoga doma i dalje sve modele možete naručiti na njihovoj web stranici www.mikato.hr.

Osluškujući želje kupaca i prateći modne trendove, ovi zaljubljenici u modu i cipele redovito posjećuju najveće svjetske sajmove obuće kao što je MICAM Milano te pomno biraju modele obuće za sve one istančanog ukusa, kako žene tako i muškarce.

Sve cipele su ručno rađene od prave kože i vrhunskog su dizajna.

U ponudi su neki brendovi koje ekskluzivno možete pronaći samo u Mikato shoe store-u, a kako ovi zaljubljenici u modu nikada ne miruju najavljeni su dolasci još poznatih svjetskih brendova koje do sada na našem tržištu niste mogli pronaći, stoga svakako ovaj shoe store vrijedi pomno pratiti!

Napomena: trenutno je u tijeku VELIKO SEZONSKO SNIŽENJE NA CIJELOKUPNU PONUDU zato vas pozivamo da požurite jer sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Mikato shoe store veseli se Vašem dolasku.