"Skitnice" zagrijale i rasplesale posjetitelje, a Dimšić i treći puta oduševila

Mia Dimšić ponovno razgalila srca okupljenih uz Glazbeni paviljon

VIŠE IZ RUBRIKE

    Prva nedjelja Adventa u Karlovcu prošla je u toploj, obiteljskoj atmosferi i prožeta miomirisima raznih kulinarskih poslastica. Program je počeo u jednoj od drvenih kućica, gdje je Leo Mraz okupljao djecu čitajući im bajke. Glazbeni paviljon sinoć je prvi okupirao Veliki zbor Glazbene škole Karlovac, a potom i mali pjevači i pjevačice iz Umjetničke organizacije "Lepeza". Već u tom trenutku prostor oko Paviljona, ali i Božićno selo bili su ugodno popunjeni, sve dok se na pozornicu nije popeo tamburaški sastav "Skitnice" koji je svojom izvedbom rasplesao pomalo smrznute posjetitelje te privukao nove.

    Mnoštvo publike, osobito one najmlađe, jedva je dočekalo da se na pozornicu i treću godinu zaredom popne Mia Dimšić. Ponovno je uspjela oduševiti posjetitelje koji su ju dočekali sa osmjesima, ali i transparentima, vjerno pjevušili s njom, a nakon nastupa čekali u redu za fotografiju s mladom glazbenicom.

    Danas, 16. prosinca, očekuje nas veliki koncert Opće Opasnosti koji drugi put dolaze na Advent u Karlovcu. Manifestacija otvara svoja vrata u 17 sati, a u dječjem programu Knjiguljica će pripovijedati priče za djecu. Potom na Glazbenom paviljonu slijedi koncert Zbora male glazbene škole u 18:00 te Božićna turneja malih gitarista Tene Bunčić u 18:30. U tradicionalnom dijelu programa u 19:30 nastupit će Folklorno društvo Vuga, a nakon u 21:00 i Opća Opasnost. Kuća Djeda Mraza otvorena je kao i svakog dana od 17 do 20 sati. (ls)

     

    foto: Izvan fokusa