Fight klub "Old lion" organizira u petak, 8. prosinca borilački spektakl "Noć gladijatora"

Meč večeri borba karlovačkog borca Matka Živčića i Zorana Radića iz Banja Luke

VIŠE IZ RUBRIKE

Borilački spektakl

Večeras od 20 sati "Noć gladijatore" u Sportskoj dvorani na Rakovcu

Ljubitelje borilačkih sportova očekuje danas, 8. prosinca od 20 sati novi borilački spektakl u Sportskoj dvorani na Rakovcu. To je novo izdanje "Noći gladijatora" u organizaciji Fight kluba "Old lion", čiji je vlasnik Igor Mihaljević, koji je u posljednje vrijeme organizator tih evenata. Ovo je drugo ovogodišnje izdanje "Noći gladijatora", prvo je bilo 13. svibnja. Fight card je vrlo zanimljiv, a bit će borbe u MMA, kickboxingu i K1. Organizator Igor Mihaljević najavio je da će biti devet borbi i da će program biti vrlo atraktivan, pa i ovaj put očekuje punu dvoranu.

-Pa, ja mislim da će ova "Noć gladijatora" biti vrlo zanimljiva. Radimo godišnje dva borilačka spektakla, jedan krajem proljeća i drugi krajem jeseni. U petak će meč večeri biti borba Matka Živčića iz mog kluba i Zorana Radića iz Banja Luke. To će biti sjajna borba, Zoran Radić je iskusan borac s kojim sam se i ja borio. To će biti jak ispit za Matka, ali očekujem da će se pokazati pred svojom publikom. Puno trenira i bit će spreman. Od domaćih boraca nastupit će iz mog kluba Gabriel Kuzmanović, Luka Škvorić, Marin Oršolić te dečki iz "Buldoga" Luka Bastaja i Ivan Novaković. Bit će super show program, imamo dvije odlične voditeljice, a nastupit će Plesni kluba "st.Art". Bit će zaista sve vrlo atraktivno i na visokoj razini, istaknuo je Igor Mihaljević.

Matko Živčić bit će na "Noći gladijatora" karlovačka uzdanica, on je ljubimac publike i od njega se puno očekuje. Živčić je godinama bio član Kickboxing kluba "Tigar" i ostvario je vrhunske rezultate u kadetskoj i juniorskoj kategoriji, zatim je prešao u Fight klub "Old lion", gdje se posvetio jačim borbama.

-Već sam 21 godinu u borilačkom sportu, bio sam kod Zorana Civare, a sada sam već godinama kod Igora Mihaljevića. Tu sam u odraslijim disciplinama, posvetio sam se K1 i low kicku. Imam ambicije, želim biti što bolji i u amaterskoj i u profesionalnoj konkurenciji. Svog protivnika Zorana Radića dovoljno znam, on je klupski kolega od jednog borca s kojim s kojim sam se borio i koji mi je nanio poraz. Trener Igor Mihaljević rekao mi je sve o njemu i dočekat ću ga spreman. Dat ću sve od sebe da pred svojom publikom ostvarim pobjedu, kazao je Matko Živčić.