Stotinjak zaljubljenika u prirodu, maškare i planinarenje iz čak sedam zagrebačkih planinarskih klubova i udruga provelo je nezaboravnu subotu u Crikvenici i Selcu

Maškarani planinari oduševljeni Hostelom Karlovac u Selcu

VIŠE IZ RUBRIKE

    Stotinjak zaljubljenika u prirodu, maškare i planinarenje iz čak sedam zagrebačkih planinarskih klubova i udruga provelo je nezaboravnu subotu u Crikvenici i Selcu. Članovi planinarskih društava Željezničar, Vrapče, Susedgrad, Kapela, Matica i INA Naftaplin te Udruge Laganini, u sklopu Maškaranog planinarenja  uputili su se u Crikvenicu, obišli Ljubavnu stazu i Gradinu, te se zaustavili i ručali u nezaobilaznom Hostelu Karlovac u Selcu.

    -Bivše karlovačko dječje odmaralište godinama je naša nezaobilazna destinacija. Svakom godinom ovdje kao da je sve ljepše i ljepše, a uz to danas smo i pogodili top vrijeme. U ovom objektu proveli smo ne tako davno i nezaboravne dočeke Nove godine. Vjerujem da ćemo u ime dobrih starih vremena ponovno ove godine obnoviti ovaj naš lijepi običaj. A kaj da vam kažem, mi se ovdje osjećamo kao doma, riječi su organizatora i voditelja za ovu priliku Meksikanca Ivana Črljeneca.

    No, nije ovo jedino veselo društvo koje će za vrijeme maškara posjetiti i boraviti u Hostelu Karlovac. Naime krajem veljače svoj dolazak potvrdila je i grupa od stotinjak Mađara pod vodstvom popularne Katice Benscek, koji redovno posjećuju Riječki karneval i Crikvenički karneval. Ni Rio ni Nica već Crikvenica.