"Samo nek ona sretna je" naziv je pobjedničke skladbe sa kojom je Marko Kutlić trijumfirao na 67-om Zagrebačkom festivalu

Marko Kutlić pobjednik Zagrebačkog festivala

VIŠE IZ RUBRIKE

  Prepuna City Plaza svjedočila je novom velikom uspjehu mladića kojemu su najviši glazbeni dometi zapisani u zvijezdama. Neosporan talent uz izniman rad, pokazatelj su kako se može stati uz bok najvećima, a Marko radi upravo to.

  Prošla godina bila je najuspješnija u njegovoj itekako bogatoj samostalnoj karijeri. Brojne nagrade struke i publike, izlazak prvog samostalnog albuma, te veliki zagrebački koncert u prepunoj Tvornici kulture, bili su putokaz za 2020., koja je počela na savršen način.

  Prije par dana, osvojene nagrade publike Cesarica, za hit kolovoza i pjesmu "Samo ljubav", te ona za hit travnja i duet s Nelom "U zagrljaju spašeni" bili su najljepši mogući uvod za ovu pobjedu.

  Svi okupljeni na zagrebačkom festivalu, svjedočili su fenomenalnom i slobodno možemo reći, jedinstvenom nastupu, prepunom snage, ali i istodobne emocije i romantike. Markova pjesma "Samo nek ona sretna je", koja je dobila i svoje video izdanje, nikoga od okupljenih nije ostavila ravnodušnim i po ocijeni većine, nagrada je ove godine otišla u prave ruke.

  Dok su čestitke pristizale sa svih strana, sam Marko nije skrivao zadovoljstvo.

  - Nisam ovo očekivao i nadao se pobjedi. Jedini razlog zbog kojeg sam odlučio prijaviti pjesmu na Zagrebački festival, je što sam želio da je što više ljudi čuje. Vjerovao sam u nju, mislim da jednog dana ona može biti velika pjesma i volio bi da se sluša, kad mene ne bude. Uvijek kažem, glazba nije natjecanje, nije sport. Glazba je jedna ljubav, emocije i za mene će uvijek biti tako. Stvarno je jako lijepi osjećaj primiti nagradu, kada te struka nagradi u tvom gradu, na tvom festivalu. Poseban i lijep osjećaj i hvala svim ljudima koji su prepoznali rad moje ekipe i mene. Hvala još jednom svima, volim vas sve, moju publiku najviše i ovo je moj poklon njima, ističe Kutlić.

  Ova pobjeda, Marku, ali i ostatku autorske ekipe, Aleksandru Čubrilu, Igoru Ivanoviću, kao i Marku Vojvodiću, još jednom je pokazala kako su upravo oni dobitna kombinacija za još puno ovakvih iznimnih glazbenih ostvarenja. 'Samo nek ona sretna je', kako je i sam Marko opisuje, velika pjesma, koja je u kratkom osvojila struku, eter, ali i ono najvažnije – srca publike.