Prvi Karlovački

Marinko Radočaj novi predsjednik karlovačkog HSP-a

Autor: Sunčica Laić

08.12.2021

Politika

Na obnoviteljskom izbornom zboru podružnice HSP-a grada Karlovca jednoglasno je izabran Marinko Radočaj. Tom prigodom izabrana su i dva dopredsjednika, tajnik, rizničar, četiri člana predsjedništva i nadzorni odbor od tri člana.

Nakon izbora Radočaj se prisutnima zahvalio na povjerenju, te istaknuo dvije permanentne zadaće HSP-a Karlovac, u narednom razdoblju, a to su: konsolidacija članstva i osnivanje ogranaka u gradskim četvrtima i mjesnim odborima.

Zatim se prigodnim govorom obratio dopredsjednik HSP-a, i gradonačelnik grada Popovače, Josip Mišković, istaknuvši brojne uspješne gospodarske i poduzetničke aktivnosti, koje je HSP, vodeći Popovaču, u proteklom razdoblju ostvario na području zdravstva, poljodjelstva i turizma.

Na obnoviteljskom zboru bio je nazočan i predsjednik HSP-a Nikica Augustinović, koji je u kraćem, prigodnom govoru, iznio osnovne crte i smjernice HSP-a za naredno razdoblje, istaknuo značaj HSP-a grada Karlovca, tijekom duge i bogate pravaške prošlosti, te obznanio što bi pravaški ugled trebao značiti u budućnosti Karlovca, a to je promicanje svekolikog, karlovačkog i hrvatskog napretka.

Predsjednik podružnice Karlovac Marinko Radočaj pozvao je sve stare pravaše i zainteresirane građane, kojima su pravaške misli i ideje pri srcu, da se uključe u rad stranke, pod geslom: ZA Karlovac, zajedno smo jači!