Prvi Karlovački

Mamić (HDZ) odgovorio Malović (SDP): Partiju vodite suvereno putem bez povratka

Autor: Marta Marinović

23.09.2021

Politika

Na nedavne prozivke SDP-ove vijećnice Malović oko imenovanja Mosta Specijalne jedinice policije Grom, odgovorio HDZ-ov vijećnik Mamić priopćenjem kojega prenosimo u cijelosti.

Poštovana gospođo Malović,

moj istup na sjednici Gradskog vijeća Grada Karlovca povodom preimenovanja Koranskog mosta u Most Specijalne jedinice policije „Grom“nije bio motiviran osobnim animozitetom prema Vama i zaista smatram da ste Vi kao mlada snaga SDP-a u Karlovcu po mom dubokom uvjerenju predsjednica po mjeri. Bez obzira na hrpu konstrukcija u vašem priopćenju na moj račun to neće umanjiti društveni afinitet koji gajim prema Vama kao predsjednici SDP-a koja svoju partiju vodi suvereno putem bez povratka.

Svojim istupom na sjednici želio sam još jednom podsjetiti sve građane grada Karlovca, a i šire da vi kao politička opcija u zadnja tri desetljeća svojim odlukama u političkoj areni zaista odajete dojam u prenesenom značenju „političkog zeca“.

U političkom kontekstu sebe ne smatram osobom poznatom po donošenju „teških političkih odluka“, ali u kontekstu rasprave na gradskom vijeću, vremena i zbivanja koje ste vi problematizirali kao jedan od sudionika Domovinskog rata i vremena u kojima se stvarala slobodna i neovisna hrvatska država mogu reći da sam izrazito ponosan na sve svoje postupke i odluke koje sam donosio u to vrijeme. Vaši istupi samo su pokazatelj političkog nesnalaženja u vremenu i prostoru.

Odlazak je novo-stara SDP-ova strategija, poručuje gradski vijećnik HDZ-a Tihomir Mamić.