Prvi Karlovački

Mamić (HDZ) odgovorio SDP-ovoj Malović: Empatiju prema braniteljima pokazali ste napuštanjem sjednice GV kad se donosila odluka o imenovanju mosta

Autor: Ivica Pilaković

10.11.2021

Politika

Nakon jučerašnjih prozivki od strane predsjednice karlovačkog SDP-a o manipuliranju braniteljskim udrugama, reagirao je tajnik gradskog HDZ-a Tihomir Mamić medijskim priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti:

”Zaista sam osupnut Vašom političkom nezrelošću kojom ste još jedanput pokazali kakvim političkim potencijalom raspolaže predsjednica karlovačkog SDP-a od koje Vaš proletarijat očekuje da preuzme najodgovornije političke dužnosti u gradu Karlovcu, ili će to ponovno umjesto Vas preuzeti neki novi nezavisni stručnjak.

Ja vas u potpunosti razumijem da kao „politički zec“ koji danima sigurno leži u „logi“, imate potrebu tu i tamo pod okriljem noći istrčati na livadicu. Vi na žalost u svom povremenom istrčavanju činite nepopravljivu štetu sebi i SDP-u, zbog čega mi je iskreno žao jer su Vas sa vaše livad izgurali neki drugi „zečevi“.

U svojem priopćenju optužili ste me da sam instrumentalizirao i manipulirao karlovačke braniteljske udruge kao gradski vijećnik HDZ-a. Ako je i od Vas, previše je…

Tom sramotnom izjavom upravo ste pokazali svoj stav i odnos prema braniteljskim udrugama. Izraz svoje empatije prema karlovačkim braniteljima Vi ste kao osoba pokazali napuštanjem sjednice GV grada Karlovca u trenutku kad je Vijeće trebalo donijeti Odluku o imenovanju mosta po jedinici specijalne policije PU karlovačke GROM.

Naime, već na prvi pogled najvećem laiku jasno je da su objave u medijskom prostoru notorna laž i konstrukcija s namjerom da se diskreditira HDZ.

Ja sam prije svega hrvatski branitelj, dragovoljac Domovinskog rata i član Udruge ratnih veterana i pripadnika gardijske postrojbe Tigrovi koji je sudjelovao u navedenom priopćenju u toj mjeri što sam s osobne adrese e-pošte kolegi koji je poslao priopćenje medijima, dostavio „mailing-listu“ medijskih redakcija s karlovačkog područja.

Da me se kao hrvatskog branitelja pitalo, ja bih potpisao još žešće i oštrije priopćenje jer ono što hrvatsko društvo posljednjih tjedana sluša od najodgovornijih osoba u hrvatskoj državi, ne zavrjeđuje ni NR Kongo, a kamoli RH. Nikad nisam imao problem iskazati svoj stav ni kao branitelj, ni kao član neke udruge, stranke ili uopće.

Problem nastaje kad se ljudi služe lažima i manipulacijama poput Vas i sličnih pa Vas stoga ovom prilikom upozoravam da ste se svojim objedama i lažima na moj račun sami kvalificirali na listu pravnih i fizičkih osoba protiv kojih ću sudskim putem zatražiti zadovoljštinu. Eventualnu materijalnu satisfakciju temeljem pravomoćne presude nadležnog suda, donirat ću KA portalu kako bi i dalje mogli nastaviti s medijskim linčem i manipulacijama društva na opće zadovoljstvo svih nas.”