Nogometni klub "Karlovac 1919"dobio je novog sponzora Olybet Automat klub

Luka Modrić ambasador je tvrtke, koja je novi generalni sponzor "Karlovca 1919"

VIŠE IZ RUBRIKE

    Nogometni klub "Karlovac 1919" dobio je danas novog generalnog sponzora, to je Olybet Automat klub. Dopredsjednik kluba Perica Vucelić i direktor tvrtke International Evona, čiji je brend Olybet Automat klub, Andrei Apollonov potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu. Olybet Automat klub je novi brend, a prije se taj klub zvao Vulkan Automat klub i djeluje u Karlovcu.

    -Već neko vrijeme surađujemo s klubom, a sada smo odlučili biti generalni sponzor. Olybet Automat klub je bivši Vulkan Automat klub, a imamo u Hrvatskoj 57 klubova. Naša grupacija je generalni sponzor "Fiorentine" i "Reala Betis", a Luka Modrić je ambasador naše tvrtke. U Hrvatskoj, osim s Nogometnim klubom "Karlovac 1919" surađujemo s "Hajdukom" iz Splita i "Graničarom" iz Županje. Surađujemo kao sponzori s brojnim dječjim sportskim klubovima, kazao je Apollonov.

    Dopredsjednik karlovačkog kluba Perica Vucelić izrazio je zadovoljstvo zbog novog generalnog sponzora.

    -Iznimno mi je drago što smo došli do ovog ugovora i da nam Olybet Automat klub generalni sponzor. Zahvala članovima Izvršnog odbora koji su se angažirali na ovome. Mi moramo opravdati ovo povjerenje. Naš klub ima 300 djece koja svakodnevno treniraju na terenima Stadiona "Branko Čavlović Čavlek", a uskoro ćemo dobiti teren s novom umjetnom travom. Stvaramo kvalitetne uvjete da bi se djeca mogla razvijati. Prema generalnom sponzoru je obaveza da svojim rezultatima dođemo tamo gdje nam je mjesto. Još jednom zahvala na povjerenju i nadamo se uspješnoj suradnji, kazao je Vucelić.