Prvi Karlovački

Lopte svim županijskim klubovima, kamere županijskim prvoligašima

17.08.2019

Sport

Donacije klubovima Hrvatskog nogometnog saveza i Nogometnog saveza Karlovačke županije

Nogometni savez Karlovačke županije organizirao je danas u prostorijama stadiona “Branko Čavlović Čavlek” podjelu lopti županijskim klubovima. Lopte za sve klubove osigurao je Hrvatski nogometni savez. Tom prilikom obavljena je i podjela kamera klubovima Prve županijske nogometne lige za snimanje utakmica, a osigurao ih je Nogometni savez Karlovačke županije.

-Ovo je treći ovakav oblik pomoći klubovima u ovoj godini. U proljeće smo podijeli lopte klubovima Prve županijske nogometne lige za igru, a klubovima Druge županijske nogometne lige za trening. Nakon toga došla je pomoć od Hrvatskog nogometnog saveza u obliku rekvizita, bili su to štapovi, čunjevi, prepone, markeri i ostale stvari. I evo ovo je treći oblik pomoći. Hrvatski nogometni savez donirao je lopte, a Nogometni savez Karlovačke županije kamere, kazao je predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županija Dario Mrzljak.

Nogometni savez Karlovačke županije prvi od saveza u Hrvatskoj uvodi snimanje županijskih utakmica.

-Mi smo kao nogometni savez po mnogo čemu bili prvi u Hrvatskoj. Bili smo prvi koji smo organizirali Dan nogometa, a tu su ideju kasnije preuzeli i drugi savezi. Nadam se da će i ovo snimanje utakmica biti uspješno i da će i drugi savezi to uvesti. Cilj nam je popularizacija županijskog nogometa, Za početak to će biti isječci s golovima, a u planu je da radimo sažetke sa svih utakmica, rekao je Mrzljak. (b.o.)