Prvi Karlovački

Ljupka Nina Donelli osim što pjeva, svaki dan radi i trenira

20.11.2019

Glazba

Mlada glazbenica posjetila Karlovac i predstavila svoj novi singl "Mili"

Ljupka Slovenka Nina Donelli odlučila je jutros stati u Karlovcu i usput posjetila naš novi studio. Ova mlada zvijezda glazbene scene predstavila je svoj novi singl, ali i otkrila koliki je ranoranilac i radoholičar. Osim što uspješno razvija glazbenu karijeru još od 2014., Nina trenira boks i radi u uredu.

Debitantskim albumom “Ljubav, glazba, život” objavljenim prije dvije godine pod okriljem Croatia Recordsa, 22-godišnjakinja je najavila glazbeni smjer kojim želi ići – zabavne pjesme pamtljivih melodija, intrigantnih tekstova i vrhunskih aranžmana. Vođena time, prije mjesec dana objavila je novi singl naziva “Mili” kojim je oduševila svoje obožavatelje, ali i privukla brojne nove. “Mili” ju je ubrzo doveo i na ljestvicu HRtop40, što je samo potvrda njezinog statusa kao nove glazbene ikone domaće estrade.

Kada se počela baviti glazbom, kako usklađuje glazbeni život sa svakodnevnim obavezama, tko je “mili” momak iz video spota i što je sljedeće što možemo od nje očekivati, samo su neke od stvari koje je otkrila u našem eteru. (ls)