Kunstbunker Music & Art festival

Ljubitelji jazza dolaze na svoje ovaj vikend u Dugoj Resi

VIŠE IZ RUBRIKE

7. i 8. srpnja u Dugoj Resi

Likovni umjetnici Nikola Vukmanić i Leonard Lesić održat će radionicu grafita za djecu, a izradit će se i mural posvećen književnici Ireni Lukšić

U organizaciji Udruge za poticanje kulture i umjetnosti "Kunstbunker Duga Resa" u Dugoj Resi će se 7. i 8. srpnja održati 15. Kunstbunker Music & Art Festival.

U petak 7. srpnja s početkom u 20.30 sati u amfiteatru novinar, pisac i radijski voditelj Damir Valent – Dado će održati književni osvrt, a zatim slijede jazz koncerti.

Od 21.15 sati nastupa Capisconne trio, u 22.15 sati Jerko Jurin kvartet, a u 23.15. Sunrise Session.

U subotu 8. srpnja, od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati likovni umjetnici Nikola Vukmanić i Leonard Lesić u Parku doktora Franje Tuđmana održavaju radionicu grafita za djecu, a izradit će se i mural posvećen književnici Ireni Lukšić.

U amfiteatru u 21 sat nastupaju jazz glazbenici Davor Doležal trio, a u 22 sata Magic Jam Invaders.

Tradicionalno će biti postavljena izložba domaćih i gostujućih likovnih umjetnika.

15. Kunstbunker Music & Art festival se održava u sklopu 7. Open Art, socijalne skulpture, kojom na inovativan i konstruktivan način oplemenju zajednicu, a u sklopu čega će dodatno 7. listopada, 2023. godine, u Gradskom kazalištu "Zorin dom" nastupiti austrijska glazbenica MillyCent, dobitnica najprestižnijih austrijskih državnih nagrada za jazz glazbu.