Prvi Karlovački

Ljetne aktivnosti udruge Turbina promjena u Krašiću

Autor: Renata Benković

09.07.2020

Mozaik

Kroz sljedeći tjedan nas očekuju tri edukativne radionice na temu biodinamičke poljoprivrede

Projekt „Mladi za mlade“, Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“ iz Karlovca, nastavlja sa svojim aktivnostima u općini Krašić.

Od početka lipnja do danas, provedeno je ukupno pet edukativnih radionica, dvije na temu pisanja životopisa u izvedbi stalne stručne suradnice Valentine Gambirože i tri na temu volonterstva i menadžmenta volonterstva u izvedbi Marine Stepinac.

Predviđena planirana eko akcija čišćenja javnog kupališta u općini Krašić, u lipnju, nažalost je otkazana zbog lošeg vremena, no ista će se održati u narednim ljetnim danima, o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Kroz sljedeći tjedan nas očekuju tri edukativne radionice na temu biodinamičke poljoprivrede, koje nam je pripremila Katarina Bencetić, a o točnom datumu i terminu održavanja radionica, pratite našu službenu Facebook stranicu projekta Projekt „Mladi za mlade“.

Ukoliko želite sudjelovati u besplatnim radionicama biodinamičke poljoprivrede ili u bilo kojem narednom ciklusu radionica ili aktivnostima, kontaktirajte nas putem maila turbinapromjena.prijava@gmail.com ili nas posjetite na dan održavanja radionica u općinskoj vijećnicu u Krašiću.

U kolovozu, točnije 12. kolovoza, u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana mladih, organizirat ćemo biciklijadu, na koju će se moći prijaviti svi željni dobre zabave i rekreacije, priopćili su iz Turbine promjena.

O detaljima također uskoro čitajte na službenoj stranici projekta Projekt „Mladi za mlade“. S obzirom na trenutnu situaciju s COVIDOM – 19, sve aktivnosti se održavaju uz strogo poštivanje svih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite.