Prvi Karlovački

Ljetna škola u Aquatici – radionice, igre, učenje

Autor: Marta Marinović

21.06.2021

Mozaik

Program će se održavati svaki dan od ponedjeljka 5. srpnja do petka 9. srpnja u vremenu od 9 do 12 sati

Po prvi puta Aquatika ovo ljeto organizira ljetnu školu sa vrlo aktualnim, zanimljivim temama, prilagođenim dječjem uzrastu uz vrlo aktivne planirane aktivnosti i radionice. Program je namijenjen osnovnoškolskom uzrastu nižih razreda, od prvog do četvrtog. Svaki dan obrađuje se određena tema uz demonstrativnu i aktivnu radionicu. Teme su sljedeće: stanovnici naših rijeka, potom biljke, zatim ekologija, voda i naposljetku obnovljivi izvori energije.

Svaki dan je predviđena jedna radionica, od stručnog obilaska akvarija uz radionicu hranjenja kornjača i riba, do obilaska šetnice uz stručno vođenje, sadnju bilja, te radionicu recikliranja i razvrstavanja otpada.

Broj polaznika je ograničen na najviše 15 djece. Program će se održavati svaki dan od ponedjeljka 5. srpnja do petka 9. srpnja u vremenu od 9 do 12 sati. Mjesto održavanja je knjižnica Aquatike, akvarijski postav, akvarijski trg i šetnica. Svaki dan polaznicima će biti osiguran sok i kroasan.

U program je uključena ulaznica za akvarij, stručno vođenje kroz akvarijski postav, stručno vođenje šetnicom, kao i svi potrebni materijali za provođenje radionica te okrjepa u vidu soka i kroasana. Cijena po djetetu iznosi 300 kuna.

Svaki polaznik treba se prijaviti na mail: info@aquariumkarlovac.com ili putem telefona na info pult 047/659-112.