Prvi Karlovački

Lidija Bošnjak: Posao gradonačelnice obavljat ću kao što sam i do sada radila, profesionalno i odgovorno

Autor: Marta Marinović

01.06.2021

Politika

Priopćenje novoizabrane gradonačelnice Ozlja Lidije Bošnjak

Nakon drugog kruga lokalnih izbora u Ozlju i pobjede, nezavisna kandidatkinja Lidija Bošnjak obratila se je javnosti riječima zahvale. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Zahvaljujem svojim sugrađankama i sugrađanima koji su izišli na izbore, a posebno onima koji su svoj glas dali meni.

Velika zahvala mojim predlagateljima Damiru Vergotu, Robertu Lukaču i Alenu Vladiću, kao i GO HDZ-a Ozalj koji me također podržao. Drago mi je da su prepoznali moj trud i zalaganje tijekom mog dugogodišnjeg rada u gradskoj upravi, i što su vjerovali u mene.

Za provedbu važnih projekata za Ozalj izuzetno je bitna dobra suradnja grada, županije i države te ovim putem također zahvaljujem na podršci županici i zamjenici županice, s kojima sam i do sada imala odličnu suradnju.

Također želim zahvaliti i dosadašnjoj gradonačelnici Gordani Lipšinić na svim dobrim projektima koje je zajedno sa svima nama, sa gradskom upravom, provela na dobrobit građana Ozlja.

Čestitam i Biserki Vranić na odličnom rezultatu u drugom krugu izbora i zahvaljujem joj na fer kampanji.

Sada nam predstoji konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Ozlja i iskreno se nadam da će novoizabrani gradski vijećnici dobro surađivati, uvažavati jedni druge i zajedno raditi u interesu svih građana Ozlja. Ovim putem ih pozivam na jedinstvo za razvoj i boljitak Ozlja.

Posao gradonačelnice obavljat ću kao što sam i do sada radila, profesionalno i odgovorno, uvijek spremna na suradnju i partnerski odnos sa svima.

Izuzetno mi je važno osigurati uvjete za ostanak mladih u Ozlju, što ću nastojati ostvariti novim demografskim mjerama.

Ulaganje u infrastrukturu mi je jedan od prioriteta, a osobito ravnomjerni razvoj naših mjesnih odbora. Sve trenutno započete projekte ću nastaviti, kao i potpore poljoprivrednicima, poduzetnicima, umirovljenicima, ulaganja u školstvo, zdravstvo, sport, vatrogastvo i sve druge planirane aktivnosti.

Sve svoje sugrađanke i sugrađane pozivam da mi se slobodno obrate sa prijedlozima i idejama za razvoj našeg ozaljskog kraja.

Još jednom veliko hvala svima koji su me podržali i dali mi povjerenje da u naredne četiri godine obnašam časnu dužnost gradonačelnice Grada Ozlja” stoji u priopćenju Lidije Bošnjak.