Prvi Karlovački

Lažne maserke iz stana otuđile novac

Autor: Branko Obradović

12.07.2019

Crna kronika

Evidentira tri kaznena djela

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i Ogulinu i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

Jučer u prijepodnevnim satima u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu, u stan 85-godišnjaka došle su dvije nepoznate ženske osobe i ponudile mu uslugu masaže koju je 85-godišnjak i prihvatio. Za vrijeme masaže iskoristile su  njegovu nepažnju i iz stana mu otuđile novac.

Vezano za ovaj događaj iz prakse proizlazi da su žrtve ovakvih kaznenih djela najčešće osobe starije životne dobi koje ovim putem ponovno podsjećamo, kao i sve ostale građane, da ne budu lakovjerni i da ne puštaju nepoznate osobe u svoj dom, te da o svemu obavijeste policiju na broj 192. Ukoliko je to moguće neka zabilježe registarsku oznaku vozila kojima se te osobe koriste ili neke druge činjenice koje bi olakšale pronalazak počinitelja.